Hevoset & henkilökunta

Henkilökunta

JENNI KIVINIEMI

Olen ratsastuskoulun yrittäjä ja vedän myös kaikki koulumme maastotunnit ja -retket. Opiskelen paraikaa yrittäjän oppisopimuksella Tallimestarin tutkintoa (EAT). Vastaan koko tallin toiminnasta ja kaikkien hevosten hyvinvoinnista.

Sydäntä lähellä ovat hevosten hyvä kohtelu, monipuolinen liikuttaminen/jumppaaminen ja lajityypillisen käyttäytymisen mahdollistaminen parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena on luoda erityisesti aikuisille hyvän mielen rauhallinen harrastuspaikka, jossa sekä hevoset että ratsastajat viihtyvät. Meille on tarkoitus tulla nauttimaan ja oppimaan!

EMMI LEHTONEN

Toimin ratsastuskoulun vastuuopettajana. Valmistuin Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi v. 2016, ja tällä hetkellä olen ratsastuksenopettajan opinnoissani loppusuoralla.

Opettajana koen olevani napakka, mutta kannustava. Perusratsastustaidot, ratsastajan istunta, apujen keveys ja johdonmukaisuus sekä hyvät hevosmiestaidot ovat asioita, joita painotan opetuksessani.

Tunneilla käytettävät hevoset

​​​​​​​

YODA (t. 2011)

10-vuotias malopolski-tamma. Rauhallinen ja seurallinen kaveri, jonka säkäkorkeus on noin 163 cm. Liikkuu reippaasti ja omalla moottorilla, olematta kuitenkaan millään tavalla kuuma.

ROCKY (r. 2016)

5-vuotias liettuan puoliveriruuna. Nuori ja nöyrä herrasmies, jolta löytyy korkeutta 170 cm. Häntä voisi kutsua perinteisesti lempeäksi jättiläiseksi. Rocky omaa tasaiset askeleet istua koostaan huolimatta.

KASSU (r. 2010)

11-vuotias liettualainen ruuna. Säkäkorkeus tällä herralla on noin 161cm. Kassu on mallia jytky tynnyri ja rakastaa hellyyttä ja harjausta!

 

SANI (t. 2000)

21-vuotias pinto-tamma. Yrittäjän oma vanha rouva, joka on iästään huolimatta vielä täydessä iskussa. Sani on herkkä ja oman arvonsa tunteva tamma. Hän toimii loistavasti ratsastajalle opettajana oikeanlaisen istunnan löytymisessä ja apujen käytössä.

NIPSU (r. 2007)

14-vuotias risteytysponi. Joka tallissa pitää olla yksi maskotti! Korkeutta ponilta löytyy n. 110 cm, ja se on oikein reipas ja eteenpäinpyrkivä kaveri.

Ota yhtettä ja kysy lisää

Yhteystiedot »